Schrijfmarathon

Schrijfmarathon

Bedankt voor jullie deelname aan de Schrijfmarathon! 

In Vlaanderen telden we 27.892 brieven en kaartjes, en we verzamelden niet minder dan 58.500 handtekeningen. Dat brengt ons op een Belgisch totaal van 194.706 brieven, kaartjes en handtekeningen.

 

Op 3 februari trokken we met al jullie brieven en handtekeningen door Brussel, om onze eisen persoonlijk over te maken aan de betreffende ambassades. En dat deden we zo! 

In december 2022 is de Schrijfmarathon er weer! Tot die tijd kan je hier alle updates volgen over de mensen voor wie we eerder in actie kwamen.

Rung uit Thailand ontving de eerste lading steunberichten van over de hele wereld. "Het zijn heel veel brieven, ik denk niet dat ik ze allemaal in een week kan lezen."

Ik wil jullie heel erg bedanken. Ik heb er eigenlijk geen andere woorden voor. De steun is zo overweldigend. Het is zowel fysieke als mentale steun voor mij om het werk voort te zetten. Wat er ook gebeurt, ik zal blijven vechten. Ik zal al deze warme, verwarmende gevoelens gebruiken om mezelf nu en in de toekomst te pushen.


 

Die enorme steun heeft me overeind gehouden. Dankzij jullie acties, jullie brieven en jullie steunberichten ben ik eindelijk vrij. Nu vraag ik jullie om hetzelfde te doen voor andere slachtoffers van onrecht.
- Germain Rukuki, vrij in 2021

hier niet op duwen