Jouw gift geeft mensen vrijheid.

Jouw gift geeft mensen vrijheid.

Eenmalige gift

25
50
100

Maandelijkse gift

15
25
50

Samen kunnen we onrecht stoppen. De vrijheid eisen van mensen die vastzitten om wie ze zijn of waarin ze geloven. De rechten van vrouwen en meisjes beter beschermen. Een einde maken aan folteringen en de doodstraf. Jouw gift maakt een structureel verschil in het leven van mensen, dichtbij én veraf.

Doe je liever een overschrijving?

IBAN: BE11 5230 8012 9048
BIC: TRIO BE BB
MEDEDELING: OOFF 917
 

Wat doet Amnesty International met jouw gift?

Amnesty International onderzoekt onrecht en maakt het zichtbaar aan de wereld. Dit doen we via rapporten, media-aandacht, lobby, acties en campagnes. Zo worden regeringen en bedrijven onder druk gezet om de schendingen te stoppen, slachtoffers vrij te laten of hun beleid te veranderen. Ook steunt Amnesty lokale organisaties en activisten die opkomen voor mensenrechten in hun land. 

Meer info over hoe Amnesty International te werk gaat?  Klik dan hier

Welk fiscaal voordeel geniet je?

Voor giften vanaf 40 euro per jaar geniet je van een belastingvoordeel van 45%. Je ontvangt van ons een fiscaal attest in de maand maart van het jaar na de giften. Dat attest wordt toegekend aan de titularis van de rekening van waaruit de gift werd overgemaakt.

Wil je Amnesty op een andere manier financieel ondersteunen?

Je kan Amnesty ook steunen door een inzamelingsactie te starten of door een bijzondere gift te doen. Contacteer ons via [email protected].