Jouw gift geeft mensen vrijheid.

Jouw gift geeft mensen vrijheid.

Eenmalige gift

25
50
100

Maandelijkse gift

15
25
50

Samen kunnen we onrecht stoppen. De vrijheid eisen van mensen die vastzitten om wie ze zijn of waarin ze geloven. De rechten van vrouwen en meisjes beter beschermen. Een einde maken aan folteringen en de doodstraf. Jouw gift maakt een structureel verschil in het leven van mensen, dichtbij én veraf.

Doe je liever een overschrijving?

IBAN: BE11 5230 8012 9048
BIC: TRIO BE BB
MEDEDELING: REC 122
 

Uitzonderlijk FISCAAL VOORDEEL van 60%

In dit coronajaar krijg je nóg meer terug van jouw gift vanaf 40 euro: 60% in plaats van 45%. Zo krijg je van jouw gift van 40 euro nu 24 euro terug als belastingvermindering.

Misschien een gelegenheid om de strijd voor de mensenrechten dit jaar nog extra gul te steunen? Voor een gift van 100 euro krijg je via de belastingen 60 euro terug. Jouw gulle gift komt voor jezelf nog altijd neer op 40 euro. Zo maak je voor de mensenrechten méér verschil voor minder geld. Bedankt!

Wat doet Amnesty International met jouw gift?

Amnesty beschermt jouw rechten en de rechten van mensen over de hele wereld. Onze onderzoeksteams leggen schendingen van mensenrechten bloot, vaak in de ergste crisisgebieden ter wereld. Dit werk stelt ons in staat om de wereld te informeren over deze wantoestanden en om druk te zetten op machtshebbers zodat ze hun beleid aanpassen.

Jouw gift kan:

  • Gewetensgevangenen vrij krijgen
  • Dappere activisten beschermen
  • Discriminerende wetten veranderen
  • De doodstraf wereldwijd een halt toeroepen
  • Oorlogsmisdadigers voor het gerecht brengen

Amnesty wil zo transparant mogelijk zijn. Daarom stellen we het Belgische en het internationale activiteitenrapport ter beschikking.

Belastingvoordeel op giften

Voor giften vanaf 40 euro per jaar geniet je van een belastingvoordeel.

Voor elke schenking van €40 of meer in 2020 geniet je van een uitzonderlijke belastingvermindering van 60%, tegenover de gebruikelijke 45%. Amnesty bezorgt jou volgend jaar in maart een fiscaal attest. Dat attest wordt toegekend aan de titularis van de rekening van waaruit de gift werd overgemaakt.

Wil je ons op een andere manier financieel ondersteunen?

Je kan Amnesty ook steunen door een inzamelingsactie te starten of door een bijzondere gift te doen. Bespreek je dit graag vooraf met ons? Contacteer Marleen of Floortje via supporters@amnesty-international.be.

hier niet op duwen