Loop stage bij Amnesty

Loop stage bij Amnesty

Maak als stagiair kennis met onze beweging en ons mensenrechtenwerk en doe relevante ervaring op.

Wat kan een stagiair van Amnesty verwachten?

Naast een tof team, een waaier aan leerkansen en zinvol werk voor een rechtvaardige wereld, staat een stage bij Amnesty International natuurlijk mooi op je CV. Elke stagiair krijgt bij ons een stagebegeleider toegewezen. Deze begeleider voorziet een inleidend gesprek, verzorgt je introductie en houdt contact met de school. Tijdens je stage krijg je niet alleen de kans om concrete schoolopdrachten uit te werken, maar word je ook actief betrokken bij de dagelijkse werking van onze organisatie. Je krijgt van bij het begin veel verantwoordelijkheid en wordt daarin gepast begeleid.


Wat verwachten wij van stagiairs?

Een stageopdracht dient zowel voor de stagiair als voor onze organisatie een win-winsituatie te zijn. Daarom kiezen wij bij voorkeur voor een stageperiode van minstens drie maanden. Uit ervaring weten we dat die termijn nodig is om onze organisatie te leren kennen en je voldoende te kunnen inwerken. Een stagiair bij Amnesty International kan zich volledig scharen achter onze visie en missie, getuigt van veel enthousiasme en zin voor initiatief, en kan goed zelfstandig én in teamverband werken.

 

Stagiair in opleiding bij Amnesty

Stage-opdrachten

Denk je een interessant project te hebben voor een stage dat kadert binnen het werk van onze organisatie? Laat het ons zeker weten via onderstaand aanvraagformulier. We ontvangen veel spontane stageaanvragen, toon daarom duidelijk aan waarom jij voor ons de geschikte kandidaat bent.

Wij maken werk van diversiteit en gelijke kansen. Amnesty International staat voor een veilige werkomgeving waar geen plaats is voor racisme, seksisme, homo- of transfobie en andere vormen van uitsluiting. Kwaliteiten van mensen zijn doorslaggevend, ongeacht je diploma, gender, seksuele geaardheid, leeftijd, afkomst, religie, kleur of beperking.

Heb je interesse in een stage bij Amnesty International?
Vul het aanvraagformulier in en stel je kandidaat!

Aanvraagformulier stage

Privacy: Amnesty International vindt je privacy erg belangrijk en zal dan ook zorgvuldig met de door jou verstrekte persoonsgegevens omgaan. Wij gebruiken jouw gegevens voor onze administratie, om je te informeren over ons werk, om je steun te vragen voor acties en voor incidentele verzoeken om bijdragen. Jouw gegevens worden niet verstrekt aan derden. Je kan jouw gegevens op ieder moment opvragen of laten wijzigen via de ledenadministratie.

CAPTCHA
Deze vraag wordt gebruikt om spam-inzendingen te vermijden.
hier niet op duwen