Juridische info & privacy

Juridische info & privacy

Disclaimer

Amnesty International besteedt veel zorg aan de inhoud van haar website. Hoewel al het mogelijke gedaan is om de correctheid van de gegevens te waarborgen, kunnen noch Amnesty International, noch de auteurs aansprakelijk gesteld worden voor eventuele nadelige gevolgen bij het gebruik van de gegevens.

Amnesty International is in geen geval aansprakelijk voor de inhoud van de andere websites die met deze website gelinkt zijn. Amnesty International kan evenmin aansprakelijk worden gesteld voor fouten in webadressen of domeinnamen op deze site.

Copyright

© Amnesty International Vlaanderen vzw
Waversesteenweg 169
1050 Brussel
T: +32 2 669 37 37
F: 03 235 78 12
Ondernemingsnummer: 0418.308.243
E: [email protected]
W: www.amnesty-international.be

Met vragen en opmerkingen over deze website kan u terecht bij onze webmaster via [email protected]

De auteursrechten voor materiaal op deze website zijn eigendom van Amnesty International. Je mag dit materiaal lezen en downloaden. Je mag deze informatie niet wijzigen, herpubliceren of verkopen zonder de toestemming van Amnesty International. Alle foto's zijn copyright Amnesty International, tenzij anders vermeld. Indien je gebruik maakt van de informatie op deze pagina's, overweeg dan een gift aan Amnesty International. Zo kunnen wij onze strijd tegen mensenrechtenschendingen verderzetten.

The copyright for material on this website rests with Amnesty International. You may download and read this material. You may not alter this information, repost or sell it without the permission of Amnesty International. If you do make use of this information, please consider making a donation to Amnesty International to allow us to continue our work against human rights violations worldwide.

Privacy

Amnesty International vindt je privacy erg belangrijk en zal dan ook zorgvuldig met de door jou verstrekte persoonsgegevens omgaan. Wij gebruiken jouw gegevens voor onze administratie, om je te informeren over ons werk, om je steun te vragen voor acties en voor incidentele verzoeken om bijdragen. Jouw gegevens worden niet verstrekt aan derden. Conform de voorschriften van de wet ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, worden de gegevens van activisten, leden, donateurs,... opgenomen in onze gegevensbank. Je hebt inzagerecht in jouw gegevens en kan ze opvragen of laten wijzigen via een e-mail naar onze ledenadministratie: [email protected].

Links naar ander paginas op de site: 

Amnesty-groepen

De activisten van de Amnesty-groepen strijden in hun eigen stad of gemeente voor mensenrechten. Ze zijn gedreven en veelzijdig en voeren op verschillende manieren actie. Ze schrijven brieven, organiseren een benefiet, zetten een rommelmarkt op poten, trekken met een petitie naar het marktplein,… Heb je interesse, zoek hier de groepen in jouw buurt.

  

 

 

 

hier niet op duwen