Ja, ik steun Amnesty op maandelijkse basis

Door dit formulier in te dienen, start je een financiële steun op maandelijkse basis ten voordele van Amnesty International Vlaanderen.

Ja, ik steun Amnesty op maandelijkse basis

Mandaat SEPA Europese domiciliëring: Klik HIER om het SEPA formulier te downloaden (PDF)

Persoonlijke gegevens

 

Bankgegevens

Ja, ik geef mijn bank toestemming om maandelijks

Over te schrijven naar rekening BE69 0680 6848 7178 - bic: GKCCBEBB van Amnesty International Vlaanderen vzw, met ingang van:

Door ondertekening van dit mandaatformulier geef ik toestemming aan:

  • (A) Amnesty International Vlaanderen vzw een opdracht te sturen naar mijn bank om een bedrag van mijn rekening te debiteren;
  • (B) aan mijn bank om een bedrag van mijn rekening te debiteren in overeenstemming met de opdracht van Amnesty International Vlaanderen vzw.

Een verzoek tot terugbetaling moet binnen 8 weken na de datum van debitering van het bedrag van mijn rekening worden ingediend. Ik kan bij mijn bank informatie krijgen over de terugbetaling en over mijn rechten met betrekking tot dit mandaat.

Als het totaal van de giften tijdens het kalenderjaar €40 bereikt, bezorgen we je automatisch een fiscaal attest in de loop van het eerste trimester van het volgende jaar zodat je je gift kan aftrekken van je belastingen.

De opdracht kan op elk moment gestopt of gewijzigd worden. Neem hiervoor contact op via telefoon 0032 (0) 2 669 37 37 (op werkdagen van 9u tot 17u) of e-mail supporters@amnesty-international.be.

Indien je vragen of opmerkingen hebt, kan je ze hier typen.

 

Extra

Hou me op de hoogte

 

Bevestiging

CAPTCHA
Deze vraag wordt gebruikt om spam-inzendingen te vermijden.
hier niet op duwen