Leuven-Studentenkern [4804]

Jamnesty 2012 van studentenkern Leuven, foto: Daan Therry
Actie van studentenkern Leuven

De Leuvense Studentenkern zet zich van in het vroege najaar tot in de vroege zomer actief in om de mensenrechten te midden van de Leuvense studenten te brengen.

Eén keer per maand ontpopt de Schrijf-Ze-VRIJ-actie op woensdag zich tot het perfecte digestiefje na een ALMA-maaltijd. 's Middags en 's avonds gaan de studenten dan voor de kracht van het geschreven woord, terug naar de basis van Amnesty International. En of het brief-schrijven gesmaakt wordt!

In de volle lente jamt, danst, drinkt en bovenal feest de studentenkern op Jamnesty om gewoon eens op een andere manier met het belang van een correcte naleving van de mensenrechten bezig te zijn, en ook wel om de werking tijdens het jaar mogelijk te maken. En tussendoor kan je de studenten ook vinden op diverse activiteiten in en rond Leuven zoals Bloedserieus of de 24-urenloop, met een infostand én de bijbehorende schrijfacties of petities. 

Interesse?

Je vindt de Leuvense studentenkern op Facebook.

Of mail gerust naar [email protected]

Contactgegevens

Ontmoetingsplaats: 
LOKO-lokalen, Pangea, ALMA...
Ontmoetingsmoment: 
Wisselend
Soort: 
studentengroep
Gemeente: 
Leuven
Regio: 
Vlaams Brabant

Amnesty-groepen

De activisten van de Amnesty-groepen strijden in hun eigen stad of gemeente voor mensenrechten. Ze zijn gedreven en veelzijdig en voeren op verschillende manieren actie. Ze schrijven brieven, organiseren een benefiet, zetten een rommelmarkt op poten, trekken met een petitie naar het marktplein,… Heb je interesse, zoek hier de groepen in jouw buurt.

  

 

 

 

hier niet op duwen