ALL RIGHTS! Gratis Mensenrechtenfestival

let's talk about the future of humanity!

15 september 2018 | 9:30 - UCL campus - Sint-Lambrechts-Woluwe 

 


 

Op 15 september 2018 wordt de UCL-campus in Brussel overgenomen voor een niet te missen (gratis!) mensenrechtenfestival! Sprekers en artiesten komen samen om oplossingen te zoeken voor de uitdagingen rond mensenrechten die ons vandaag allemaal aangaan.

Is de toekomst aan robots, worden we diverser dan ooit, komen we rond met een basisinkomen en leven we binnenkort allemaal in de stad? Deze en andere vragen over de uitdagingen van vandaag en morgen (technologie, klimaat, superdiversiteit, activisme …) leggen we op tafel tijdens ons allereerste mensenrechtenfestival.

 

Want mensenrechten bieden oplossingen voor grote en ingewikkelde uitdagingen van deze tijd. Leerrijke sessies, boeiende visies en intieme debatten vullen dit allereerste mensenrechtenfestival op Belgische bodem.

Op de 70ste verjaardag van de Universele verklaring van de Rechten van de Mens is dit onderwerp relevanter dan ooit. Hoog tijd voor een verfrissend en toekomstgericht debat over hoe mensenrechten een motor van sociale verandering kunnen zijn. Een goede reden om met de hele familie mee te komen denken, praten, doen en feesten natuurlijk!

 

Organisatie: 

Amnesty International Vlaanderen & Amnesty International Belgique Francophone

Gemeente: 
Sint-Lamberchts-Woluwe
Plaats - Adres: 
UCL Campus
Prijs: 
GRATIS

UCL campus - Sint-Lambrechts-Woluwe

Amnesty-groepen

De activisten van de Amnesty-groepen strijden in hun eigen stad of gemeente voor mensenrechten. Ze zijn gedreven en veelzijdig en voeren op verschillende manieren actie. Ze schrijven brieven, organiseren een benefiet, zetten een rommelmarkt op poten, trekken met een petitie naar het marktplein,… Heb je interesse, zoek hier de groepen in jouw buurt.